Machinaal bestraten

Machinaal bestrating is meer dan stenen leggen. Trottoirbanden rooien en/of zetten en stoeptegels zetten of uithalen behoren ook tot machinale bestrating. Wij beschikken over de juiste machines en gereedschappen, ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van machinaal bestrating. Wij leveren hoge kwaliteit mede dankzij machinale bestrating.

 

Doormiddel van machinale bestrating kunnen wij zeer snel en efficiĆ«nt te werk gaan. Machinale bestrating is dus ook ideaal voor spoedopdrachten die veel werk vereisen in een korte tijd. Sprenkels B.V. is zeer betrouwbaar en haalt altijd zijn deadlines mede dankzij de machinale bestrating.

 

Sprenkels is al 20 jaar bekend met het machinaal aan leggen van bestratingen.

 

We hebben de afgelopen jaren dan ook veel nieuwe kranen en schotels aangeschaft om te kunnen voldoen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers, o.a. de Gemeente Rotterdam.Waar   We zeer prettig  voor mogen werken en hebben zelf met de gemeente kunnen bereiken dat we in 2014 de gouden kei aan de gemeente konden  Laten geven wat toch landelijk word beoordeeld 

We zijn erg trots op deze prettige en productieve samenwerking met de Gemeente Rotterdam, waarmee we hebben gezorgd dat in 2014 De Gouden Kei aan de gemeente overhandigd kon worden. Landelijke erkenning waar we trots op zijn, en die duidelijk laat zien dan we altijd in staat zijn een project tot een goed einde te brengen. 

 

Bekijk hier foto's van onze projecten

 

machinaal_bestraten